20 Haziran 2008 Cuma

TTNET Video


Evet uzun zamandır beklenen TTNetvideo http://www.ttnetvideo.com/ yayında. Ama siteye girince nedense garip bir duyguya kapılıyor insan. Site'nin adı ttnetvideo ancak aslında şu haliyle NTVVideo gibi duruyor. Açıkçası NTV kendisi bir video sitesi yapsayda zaten bunun aynısı olacaktı.


Ayrıca kullanmak için TTNET Abonesi olmak gerekiyor. Buraya kadar sorun yok, ancak TTNET abonelik bilgilerinizi değil TTmail abonelik bilgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Açıkçası ben yaklaşık 4-5 senedir TTNET abonesiyim hiç kullanmamışım bu mail adresini ve bulmak için ciddi bir efor harcamam gerekti.


Diğer yandan insan, madem tek tek içerik satılmayacaktı, abonelere ücretsiz olacaktı neden daha güncel teknolojiler kullanılmadı diye düşünüyor. Bunun için http://www.hulu.com/ gibi sitelere bir göz atmak aslında yeterli olacaktır.


İşin özeti şu haliyle bu site ziyaretçilerin meraktan bir kere gireceği ama ikinci defa girmeyi pek düşünmeyecekleri NTV kimliğine bürünmüş bir video portalı olmuş. İnşallah kısa süre içinde daha kullanışlı ve doyurucu bir hale bürünür.

1 yorum:

kadir yilmaz dedi ki...

Anneler, babalar ttnet videoda süper çocuk filmleri var.Hem eğitici hem de şiddet içerikli değil. Kesin bu siteye girin.