21 Ağustos 2008 Perşembe

Yılın müzik olayı Nokia Nseries ile hediye!


Rihanna, Avril Lavigne, 50 Cent ve daha birçok ünlü yıldız Nokia Nseries ile cebinize geliyor, istediğiniz yerde sizin için sahne alıyor. Nokia N95, N82 ve N78 ile birlikte 1 GB microSD kart içinde World Music Awards 2007 videosu hediye olarak sunuluyor. Unutma, kampanya stoklarla sınırlı...

İstanbul, Türkiye –Nokia Nseries, teknolojinin olduğu kadar eğlencenin de ustası. Birbirinden renkli ve yenilikçi kampanyaları ile tutkunlarına eğlencenin kapılarını aralayan Nokia Nseries, bu kez kullanıcılarını dünya yıldızları ile buluşturuyor. Nokia N95, N82 ve N78 ile birlikte 1 GB microSD kart içinde World Music Awards 2007 videosu hediye olarak sunuluyor. Nokia Nseries, 160 ülkede milyarlarca müzik tutkunu tarafından izlenen ve Monako’da yapılan ödül törenine konuk olan Rihanna, 50 Cent, Avril Lavigne,Celine Dion, Akon, Amr Diab, Justin Timberlake, Cascada, Celine Dion, Ciara, Laura Pausini, Maná, gibi sanatçıların muhteşem performanslarını dilediğiniz an, dilediğiniz yerde izleme fırsatı sunuyor. 20 Ağustos’ta başlayacak bu kampanya, stoklarla sınırlı.

Nokia N95, N82 ve N78 ile birlikte 1 GB microSD kart içinde sunulan videoda Ciara’nın Patti’yi “En güzel titreşimlerin Azizesi” olarak anlatışını, Patti’ninse “Mesele para değil; çünkü paraya değil, şarkı söylemeye ihtiyacım var,” deyişini izleyebilecek, Prens Albert’ın “cesur ses” diyerek takdim ettiği Kanadalı sanatçı Celine Dion’a ‘Efsane Ödülü’nü vermesine cebinizde tanık olacaksınız.

Nokia Nseries portföyünden Türkiye’de piyasaya sürülen en son model olan Nokia N78 de bu kampanya ile kullanıcısı ile buluşuyor. Nokia N78 müzik, görüntü ve “yeni keşif”leri paylaşmak için ideal bir multimedya bilgisayar olarak karşımıza çıkıyor. Nokia yetkilileri, yeni Nokia N78 hakkında şunları söylüyorlar: “Nokia N78, Nseries cihazların, en yeni teknoloji ve servislerle birlikte benzersiz mobil multimedya deneyimler sunma taahhüdünü yerine getiriyor. Nokia N78, insanlara tutkularını keşfetme, sevdikleri müzikleri dinleme ve deneyimlerini başkalarıyla paylaşma olanağı sunuyor.”

Hiç yorum yok: